luni, 11 septembrie 2017

Un nou inceput

Ei, prieteni, a inceput scoala. Elevii din clasele 9-12 de la liceul nostru au venit in curtea scolii , fericiti, cu povesti multe adunate de-a lungul vacantei. Au participat si invitati: domnul primar Ioan Nicoara, preotii Feier si Ioan Buda, doamna Maria Ioana Rosca, domnul director Catalin Fogarasi, parinti si profesori. S-au acordat premii elevilor merituosi, avem sa ne mandrim cu premianti, atat la invatatura, cat si la concursurile de matematica, limba romana, limba engleza. Fiecare participant a tinut cate un discurs prin care a urat succes elevilor, iar cei doi preoti au spus rugaciuni de binecuvantare a tuturor.

 Cateva poze, merita sa le vedeti











sâmbătă, 27 mai 2017

Final de an

S-a mai terminat un an scolar, cu bune si cu rele. Elevii nostri din clasele a XII-a au avut simularile, au unvatat uneori, alteori, nu. Stim ca trecem printr-o perioada de criza, ca ne luptawm cu lipsa locurilor de munca, totusi, ei trebuie sa invete. Le dorim sa se formeze ca oameni, sa ajunga pe culmi inalte, sa pretuiasca anii de scoala si invatatura.
La Festivitate au fost prezenti dl Primar Ioan Nicoara. sfintiile lor preotii parohi Buda Ioan si Feier, dna Mariana Rosc din partea Comitetului de parinti. Mult succes, dragii nostri!

sâmbătă, 25 februarie 2017

Viața în fotografii

Eleva Mădălina Chirilă din clasa a X-a B este o fată obișnuită. Ei îi place să citească, mai ales cărți motivaționale, e interesată de psihologie și, mai ales, îi place să fotografieze. Este un om vesel și direct, comunică foarte bine cu toți oamenii și este foarte respectuoasă. Fotografiile ei inundă de viață și veselie, au culori plăcute , iar dincolo de ele se poate citi chiar sufletul celei care le-a realizat. Cu permisiunea ei, am luat câteva fotografii de pe blogul pe care l-a deschis, să ne delectăm cu ele și aici. Ne bucurăm să avem elevi creativi, elevi care au pasiuni și, mai ales, care știu să le prezinte.




duminică, 29 ianuarie 2017

Spunem Eminescu, spunem cultură

Ziua de 15 Ianuarie marchează ziua de naștere a Poetului Național Mihai Eminescu, dar și ziua culturii naționale. Elevii și profesorii de la Liceul Tehnologic Iernut au răspuns, ca întotdeauna, prezent la activitățile prilejuite de această zi importantă. Când spunem Eminescu, spunem Cultură, fiindcă ne gândim la tot ceea ce îngemănează poezia eminesciană și care, fără o cultură solidă, este greu de receptat. Din păcate, trăim într-un secol cu prea multă informație, un secol în care mulți consideră lectura demodată, de aceea este bine ca elevii din ziua de azi să nu uite că mai trebuie citită poezia, recitată frumos, și, de ce nu, cântată, așa cum se întâmplă cu multe dintre poeziile lui Mihai Eminescu, puse pe note. Activitățile liceului nostru s-au concretizat prin Cercul de lectură organizat de elevii clasei a X_a B,  cu sprijinul doamnei bibliotecare Cornelia Ludușan și al profesoarei Denisa Ciaclan, cât și prin spectacolul susținut de elevii claselor a XI-a A, a X-a C, a IX-a A, la care și-au adus contribuția profesorii Elvira Moldovan și Vasile Prihoi. Vă oferim câteva instantanee de la acest spectacol minunat.





La multi ani!

Dragilor, am lipsit cam mult, din cauza timpului, care fuge si nu-l putem opri. Pentru asta, am pregatit o serie de momente din anul scolar 2016-2017 . Promitem ca nu vom mai lipsi. Dar sa enumeram momentele de aur ale activitatilor din liceul nostru: